Atlas Rabac - putnička agencija

IZNENADITE POSLOVNE PARTNERE SA DOBRIM RUČKOM

DIREKT INFORMATOR /GASTRO/ 2020

 

 

Ricottu možete zamijeniti neslanom skutom, a namaz po potrebi posolite i pokapajte limunom da ne potamni.

(za 4 osobe)

100 g ricotte
4 žlice maslinovog ulja
Za pesto:
1 vezica svježeg bosiljka
1 protisnuti češanj češnjaka
30 g mljevenih pinjolaŽ
2 žlice naribanog pecorino sira
svježe mljeveni Vegeta Maestro crni papar u zrnu
Za posluživanje:
2 bageta (500 g)
100 g rikule
150 g kupina

1. Pesto pripremite tako da sitno narezanom bosiljku dodate protisnuti češnjak, mljevene pinjole, pecorino, papar i sve zajedno dobro izmiješate.
2. Ricotti dodajte maslinovo ulje i pripremljeni pesto.
3. Ovim namazom premažite ploške kruha, na to položite listove svježe rikule i cijele kupine.
4. Poslužite odmah.

Savjet: Ricottu možete zamijeniti neslanom skutom, a namaz po potrebi posolite i pokapajte limunom da ne potamni.
Vrijeme pripreme: 25 minuta
Zahtjevnost: Jednostavno

 

 



2020@Copiright All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator

Izvor: Coolinarka.com/Direkt informator 

DIREKT INFORMATOR



Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK