Atlas Rabac - putnička agencija

Odličan rižoto za lagani ručak


DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2020

 

 

Rižoto obogaćen zelenim tartufom i finim bijelim vinom savršeno će se stopiti s umiješanim povrćem kao ljetni obrok u bilo koje doba dana.


(za 8 osoba)

400 g Riže 
500 ml bijelog vina
1 poriluk
1 mrkva
1 mala glava zelenog tartufa
10 g suhih rajčica
1 tikvica
1 crvena paprika
30 g parmezana
10 g maslaca
1 vezica svježeg peršina
2 češnja češnjaka
1 žlica Vegete
2 žlice soja umak

 

1. Poriluk i sušenu rajčice nasjeckajte i popecite na maslinovu ulju. Zalijte s 100 ml bijelog vina i pustite da zavri. Usitnite štapnim mikserom.
2. San't Andrea rižu popecite na maslinovu ulju toliko da postane staklasta. Zalijte s preostalim vinom, pustite da zavri i ostavite sa strane. Za to vrijeme, preostalo povrće narežite na manje kocke.
3. Povrće kratko popecite na maslacu, dodajte rižu, Vegetu Natur, soja umak, zalijte s litrom vode i uz miješanje kuhajte da riža omekša.

Savjet: Na kraju dodajte smiksani poriluk sa sušenim rajčicama, parmezan, sitno nasjeckani češnjak i peršin i poslužite.
Vrijeme pripreme: 12 minuta
Zahtjevnost: Jednostavno

 

2019@Copiright  All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator

Izvor: Coolinarka.com/Direkt INFO

DIREKT INFORMATOR



Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK