Atlas Rabac - putnička agencija

Hladno pečenje za poslovni ručak..

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2020

 

 


Salatu pripremite neposredno prije posluživanja. Jabuci ne treba skidati koru, zelena jabuka dekorirat će salatu.


(za 4 osobe)

1,2 kg svinjskih kotleta u komadu
1 žlica Vegete
400 g Cikle rezanci 
150 g korijena celera
1-2 jabuke
60 g oraha
Za preljev:
400 g grčkog jogurta
2 žlice maslinova ulja
1 žlica majoneze
1 žličica Vegete 
sol
Vegeta crni papar

 

1. Kotlete u komadu pospite Vegetom i utrljajte u meso.
2. Pripremljeno meso stavite u posudu za pečenje, prelijte uljem i pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C uz povremeno podlijevanje toplom vodom.
3. Ciklu ocijedite i stavite u posudu za salatu. Dodajte celer i jabuku narezanu na štapiće.
4. Preljev pripremite od grčkog jogurta, maslinova ulja, majoneze, Vegete mediteran, soli i mljevenog papra.
5. Prelijte po salati, lagano promiješajte i pospite nasjeckanim orasima.
6. Zimsku salatu poslužite uz hladno pečenje.

Savjet: Salatu pripremite neposredno prije posluživanja. Jabuci ne treba skidati koru, zelena jabuka dekorirat će salatu.
Vrijeme pripreme: 10 minuta

Izvor: Coolinarka.com7Direkt INFO

 



2020@Copiright. All right reserved. Created by ProBiz / Direkt Informator

 
 

/Direkt INFO

DIREKT INFORMATOR



Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK