Atlas Rabac - putnička agencija

Nešto više za one koji žele uspjeti poslovno na facebook -u

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2020
Nešto više za one koji žele uspjeti poslovno na facebook -uSlušaj što ti tvoji pratitelji poručuju
Ima dana kada imaš toliko inspiracije, objava se piše sama od sebe. Toliko si ponosan/na na svoj autorski tekst da imaš osjećaj kako je ovo tvoj „personal best“. Žao mi je, ali u krivu si. Sada ćeš protiv mene sigurno upotrijebiti onu dobru staru „Svaka roba ima svog kupca“. To je istina, ali isto tako ne smijemo zanemariti ovaj ostatak. Uvijek prati i osluškuj svoju publiku jer si ti tu prvenstveno zbog njih. Ako njima ne odgovara sadržaj na koji si ti toliko ponosan/na, uskoro ćeš gledati kako broj tvojih pratitelja opada.

 

Manje je više!
Sada ću te na trenutak vratiti na početak ovog teksta. Ne treba pretjerivati sa sadržajem, nitko ne voli čitati bibliju teksta iznad tvoje objave. Koliko god je to moguće drži se one „manje je više“, pogotovo ako govorimo o objavi pisanoj za Instagram.

 

Kvaliteta vs. Kvantiteta
Ovaj savjet usko je vezan uz prethodni. Kako pitaš? Često znam naići na stranice koje imaju hrpu followera. Žalosna je samo činjenica koliki postotak njih zapravo reagira na sadržaj koji se objavljuje.
10% je neko nepisano pravilo, ali ni to ne mora biti tako. Bolje je imati 1 000 kvalitetnih i „vrijednih“, nego 15 000 fiktivnih pratitelja.

 

Strpljenje kao ključ uspjeha
Daj vremena svemu što radiš u životu. Ništa se ne dešava preko noći. Bitno je samo to da tome što radiš, posvetiš dovoljno pažnje i truda. Prihvati i onu najmanju priliku koja ti se nudi. Upravo ona će biti najviše zaslužna za tvoj dolazak do cilja.

 

“Osobni” influencer
Budi svoj privatni influencer. Nije to sramota. Dapače, zaposli i svoje prijatelje da podrže tvoj projekt, objavu ili bilo što drugo. Kako očekuješ da drugi vjeruju u tebe, ako nećeš početi od sebe?
„Word of mouth“ je najbolji marketing, vjeruj mi!

 

Prekontroliraj svoj tekst
Dok ovo čitaš, moraš znati da sam ovaj tekst prepravila barem 4 puta. Možda se čini dosta banalno, ali je zapravo jedna od najbitnijih stvari. Svaki put ćeš imati što za popraviti, gramatički ispraviti. Možda si negdje nešto mogao reći i konciznije. Ovaj trik sam usvojila od jednog genijalnog marketing stručnjaka.
Možda mu i posvetim neku od budućih kolumni!

 

Plijeni pažnju svojim fotografijama
Filteri su tu s razlogom! Uredi svoju fotografiju. Okej, ne do mjere neprepoznatljivosti, ali znaš što želim reći. Ona je ogledalo tvoje objave, o njoj ovisiš. Primarna pažnja ljudskog oka su boje, pa iz tog razloga fotografija mora biti tvoj glavni adute

 

Još nešto. Nikad ne otkrivaj sve svoje poteze!

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK