Atlas Rabac - putnička agencija

ŠTO RUČATI POSLIJE POSLA?

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2020

 

 

 

Umjesto šunke možete dodati Kranjske kobasice narezane na ploške.


(za 4 osobe)

400 g Špageta s jajima  
sol
1 Krem juha od rajčica s mozzarellom
4 žlice ekstra djevicanskog maslinova ulja
Vegeta origana
Vegeta Maestro bosiljka
200 g skute
1 tikvica
150 g Šunke u ovitku  
50 g sira ribanca

 

1. Špagete skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
2. Tikvicu narežite na kockice i popecite kratko na 2 žlice maslinova ulja.
3. Sadržaj vrećice krem juhe od rajčica s mozzarellom uspite u 600 ml mlake vode.
4. Miješajte penjaćom sve dok juha ne zavrije.
5. Kuhajte na laganoj vatri 5 minuta neprestano miješajući.
6. Dodajte origano, bosiljak i 2 žlice maslinova ulja.
7. U nauljenu vatrostalnu posudu uspite kuhane špagete i prelijte umakom.
8. Lagano promiješajte i po njima rasporedite natrganu skutu, šunku narezanu na kockice i pripremljene tikvice.
9. Pospite sirom ribancem i stavite u pećnicu zagrijanu na 200 °C da se peče oko 15 minuta.
10. Poslužite toplo sa zelenom salatom.

Savjet: Umjesto šunke možete dodati Kranjske kobasice narezane na ploške.
Vrijeme pripreme: 45 minuta

Izvor: Coolinarka.com

DIREKT INFORMATOR



Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK