Atlas Rabac - putnička agencija

Izvrstan čokoladni creme brulee

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2019

 

 

 

Za ganache, čokoladu natrgajte na kockice i prelijte sa 100 ml vrhnja koje ste zagrijali do vrenja. Nakon nekoliko minuta promiješajte da se čokolada otopi i da dobijete glatku kremu. Ostavite je da se ohladi na sobnu temperaturu te je povremeno promiješajte.

Pripremite 4 manje posudice (keramičke ili staklene). U višu posudu prikladnu za miksanje ulijte hladno mlijeko i 100 ml slatkog vrhnja te dodajte sadržaj mješavine za pripremu deserta. Miješajte električnom miješalicom na srednjoj brzini točno 1 minutu kako bi dobili desert odgovarajuće gustoće, prikladne za izlijevanje u čaše. Zatim dodajte ganache i još kratko miješajte.

Pripremljeni desert ulijte u posudice i ohladite u hladnjaku najmanje 30 min.

Sastojci: 1 Dolcela Creme brulee s karameliziranim šećerom, 200 ml hladnog mlijeka, 200 ml slatkog vrhnja, 100 g čokolade

POSLUŽIVANJE: Netom prije posluživanja posipajte 1 žličicu (5 g) karameliziranog šećera po površini svakog deserta. Prikladno za posluživanje u Weck posudama.
SAVJET: Ganache ne smije biti vruć, ali i ne prehladan jer će se onda skrutnuti i teško umiješati u kremu.

Recept je preuzet s www.coolinarika.com
Više recepata potražite OVDJE 

 

Izvor:poslovni.hr/

Foto: Promo

DIREKT INFORMATOR



Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK