Atlas Rabac - putnička agencija

Kako za 20 minuta ispeći domaće hrenovke u lisnatom tijestu

DIREKT INFORMATOR/ Gastro/2019

 

 

 

Zaboravite ‘hot dog’: Ovako ćete za 20 minuta ispeći domaće hrenovke u lisnatom tijestu
Možda nije najzdraviji mogući izbor, ali ovim jelom ponekad možete razveseliti svoje ukućane, napose mališane.


Sastojci:

lisnato tijesto
hrenovke
žumanjak
sol,sezam

Priprema:

Midas – Nativno Internet oglašavanje
Lisnato tijesto razvaljajte tanko i narežite na uske trakice.

Svaku trakicu omotajte po jednoj hrenovki koju ste prije zarezali na nekoliko mjesta. Trake se moraju preklapati.

Prije pečenja namažite umućenim žumanjkom i malo posolite, a po želji možete dodati i malo sezama.

Pecite u pećnici na 200 stupnjeva dok ne porumene.

 

I:zagreb.info

Pinterest

DIREKT INFORMATOR



Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK