Atlas Rabac - putnička agencija

Aplikacija koja omogućuje odabir dionica na temelju vašeg horoskopa

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

 

 

Sada postoji aplikacija koja omogućuje odabir dionica na temelju vašeg horoskopa
Astrologija je stvarna, jaka i ona je naš prijatelj.
Kao i u Morrowindu, zvijezde pod kojima ste rođeni upravljaju svim aspektima vašeg života. A sada možete primijeniti te nebeske uvide u onaj najpristojniji oblik ruskog ruleta: branje dionica

Bull and Moon je aplikacija profesionalnih šaljivaca koja stoji iza projekta MSCHF, dizajnerske kreativne agencije - i to je njihov posljednji proizvod u nizu, kojim se izruguje nekim trendovima i vjerovanju.

Aplikacija ima dizajnerske znakove Co-Star i The Pattern; plava je i zlatna, s hladnim minimalističkim linijama. Vrlo je jednostavna za upotrebu: nakon što preuzmete  Bik i Mjesec, sve što morate učiniti je unijeti svoje ime, datum rođenja i vaše iskustvo ulaganja, a aplikacija će vam preporučiti personalizirane dionice.

Ta se jednostavnost čini kao da aplikacija skriva puno podataka. Ne prikazuje vaš grafikon ili kada su osnovane tvrtke; čini se da također ne uzima u obzir vrijeme vašeg rođenja, što vjernici u astrologiju smatraju važnim dijelom točne astrološke karte. Ono što je vidljivo je povijesni pregled cijene dionica tvrtke.

Bik i Mjesec nisu prvi proboj kojim je MSCHF napravio, hm, zabludu na internetu. Prethodni proizvodi uključivali su  Isusove cipele (Nike Air Maxes sa svetom vodom iz rijeke Jordan u potplatima) koje su rasprodane u samo nekoliko minuta; igru ‘Riječ dana je’ (u kojoj ste mogli osvojiti pravi novac, a koju je Slack na kraju zabranio); Netflix Hangouts (koji vam omogućuju gledanje Netflixa na poslu tako da izgleda kao da ste na pozivu); i Times Newer Roman (font koji izgleda kao Times New Roman, ali je 5-10 posto veći).

Svaki se projekt šaljivo osvrće na čudne trendove; kao što je i astrološki boom u novo vrijeme kapitalizma.

Ove smicalice pametne su kampanje koje ometaju kulturu i zabavljaju se čudnim trendovima koji se, čini se, pojavljuju svaki drugi tjedan. Najbolji dio MSCHF-a je njihova konstanta u izbacivanju proizvoda: svako izbacivanje planirano je unaprijed svakog drugog i četvrtog utorka do 28. rujna 2021. Dakle, pripremite se za sljedeće.

 

I:poslovni.hr/Direkt INFO

 Foto: Getty Images

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK