On Sir Richard Francis Burton`s Trail

OKUSI JESENI U KUHINJI...

DIREKT INFORMATOR/PRESS72019

 

 

Kobasice, mljeveno meso i sir: Recept za najfiniju jesensku tjesteninu
U hladnije jesensko vrijeme obožavamo jesti utješnu hranu koja je prepuna okusa. Poput ove tjestenine s mljevenom junetinom, kobasicama i sirom.

Sastojci za tri osobe:

250 grama tjestenine fusilli (šarafi)
450 grama mljevene junetine
450 grama umaka od rajčice
110 grama ljute kobasice
1 žlica biljnog ulja
½ luka
50 grama naribanog parmezana
10 grama svježih listića bosiljka
sol i papar po želji

Priprema:

1. Skuhajte tjesteninu fusilli prema uputama na pakiranju.

2. U drugoj posudi popržite malo narezane ljute kobasice dok ne postane hrskava.

3. Ubacite s kobasicama sitno nasjeckani luk i pirjajte dok ne postane prozirna.

4. Dodajte mljevenu junetinu i pržite je dok dobije smeđu boju.

5. Ulijte umak od rajčice, posolite i poparite po želji i kuhajte sve dok se umak ne zgusne.

6. Ubacite tjesteninu u umak, naribani parmezan i svježe nasjeckani bosiljak te sve dobro promiješajte. Poslužite uz sezonsku salatu. Dobar tek!

U videu Tastyja pogledajte kako se priprema ovaj i još tri idealna umaka za fusille.

 

I:punkufer.dnevnik.hr

pixabay

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK