On Sir Richard Francis Burton`s Trail

Vraća nam se ljeto...na kratko

DIREKT INFORMATOR/METTEO/2019

 

 

 

Nakon kiše vraća nam se bablje ljeto!
Nakon jučerašnjeg sunčanog dana i danas će biti pretežno sunčano, a uz povremeno više oblaka malo kiše može pasti na širem riječkom području i u Gorskom kotaru, kasno poslijepodne i na jugu Dalmacije.

Navečer porast naoblake sa zapada, tijekom noći uz kišu u većini krajeva. U unutrašnjosti će puhati umjeren jugozapadni vjetar, mjestimice s jakim udarima, na Jadranu umjereno i jako jugo i južni vjetar. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 18 i 23 °C.

Četvrtak nam donosi u većini krajeva umjereno i pretežno oblačno, mjestimice s kišom, češćom i vjerojatnijom na zapadu zemlje. Lokalno može biti i pljuskova s grmljavinom, osobito na sjevernom Jadranu. Najmanje kiše očekuje se na srednjem Jadranu gdje će biti i najviše sunčana vremena. Navečer i u noći postupno razvedravanje. Umjeren jugozapadnjak, u gorju s jakim udarima, slabjet će i već tijekom jutra okrenuti na sjeveroistočnjak.

Na Jadranu će umjereno i ponegdje jako jugo i jugozapadnjak slabjeti, a navečer će na sjevernom dijelu i u sjevernoj Dalmaciji zapuhati bura. Najniža jutarnja temperatura zraka od 8 do 11, uz obalu od 15 do 19, a najviša dnevna od 13 do 17 u unutrašnjosti te između 19 i 24 °C na obali i otocima.

No, nakon prilično hladnog razdoblja i promjenjivog vremena čeka nas topli vikend, a tako bi trebalo ostati i cijeli idući tjedan. Očekuje se toplo vrijeme s lokalnim temperaturama do 25 ° C, a lokalno može biti čak i blizu 30 ° C!

More kod NAS Istri je 21 stupanj pa MOŽETE AKO STE SE JOŠ STIĆI OKUPATI.. Vrijeme će biti povoljno i za branje maslina.

 Di

foto:facebook

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK