Atlas Rabac - putnička agencija

Što mislite u čemu smo najbolji na svijetu?

 

 

 

 

Naravno,riječ je o pištolju iz segmenta mikrokompatnih pištolja kalibra 9 milimetara koji je nastao kao konkurencija na tržištu dominantnog pištolja SIG Sauer P365.
Hrvatska tvrtka za proizvodnju vatrenog oružja HS Produkt ovih dana premijerno je predstavila novi pištolj Hellcat koji se na američkom tržištu prodaje pod markom Springfield Armory, a koji je prema ocjenama konstruktora i korisnika trenutno najbolji pištolj za prikriveno nošenje, osobnu sigurnost i samoobranu, tportal.

Pištolj Hellcat je produkt dvogodišnjeg mukotrpnog razvoja u kojem su surađivali vrhunski inženjeri, strijelci i stručnjaci za samoobranu. Uz manje dimenzije i zapanjujući kapacitet spremnika, pištolj je već osvojio američko tržište koje za oružje hrvatskog porijekla ima samo riječi hvale zbog njegove ergonomije i preciznosti.

Riječ je o pištolju iz segmenta mikrokompatnih pištolja kalibra 9 milimetara koji je nastao kao konkurencija na tržištu dominantnog pištolja SIG Sauer P365. Hellcat je trenutno dostupan u dvije konfiguracije; standardnoj te OSP (Optic Sight Pistol), koja predviđa ugradnju optičkih uređaja, a koja se primjenjuje i na prethodnom modelu XD što ga koriste američka policija i federalne službe.

Ono što razdvaja Hellcat od ostalih pištolja na tržištu njegov je spremnik jer mu standardni kapacitet iznosi 11 plus 1 streljivo, po čemu je jedinstven u svijetu (P365 ima kapacitet 10 plus 1), a postoji i produžena verzija s 13 plus 1 streljivo kalibra 9 milimetara, javlja  tportal.

Uz malu veličinu i napredne značajke, Hellcat pruža snažnu izdržljivost te cijev od kovanog čelika s posebnim premazom. Okvir pištolja je lagan i snažan s bešavnom teksturom. Prema navodima korisnika, oružje je vrlo udobno za nošenje i ergonomski prilagođeno za maksimalnu kontrolu, uz također maksimalnu prilagodljivost ovisno o potrebama.

 

I: tportal.

Pixabay

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK