Atlas Rabac - putnička agencija

Ove stvari ne biste smjeli raditi dok kuhate tjesteninu, smatraju vrhunski kuhari

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2019

 

 

 

Ove stvari ne biste smjeli raditi dok kuhate tjesteninu, smatraju vrhunski kuhari
Pitate se kako skuhati tjesteninu, a da se ona ne lijepi, već da se umak koji pripremite lijepi za tjesteninu? Doznajte tajne kuhanja tjestenine.


Koji je najbolji način za kuhanje tjestenine, tj. što nikako ne smijete raditi, a što morate raditi da bi vaša tjestenina ostala razdvojena, odnosno da se ne bi slijepila tijekom kuhanja, donosi  Večernji list.

Što ne smijete raditi:

Hrvat koji je stvorio baze podataka za sve zemlje na svijetu: Ovo je osam najvažnijih stvari koje morate napraviti prije polaska
Midas - Nativno Internet oglašavanje
Nikada nemojte stavljati ulje u vodu za kuhanje tjestenine jer je to prilično loš savjet. Stvar je u tome da će ulje stajati na površini vode, neće pomoći u tome da se tjestenina ne lijepi i onda, kada ćete je ocijediti, tjestenina će pokupiti ulje s površine.

Loša je stvar što se za takvu nauljenu tjesteninu umak neće primati.

Što raditi:

Tajna je u tome da stavite mnogo vode i da voda brzo vrije. Također je vrlo bitno zasoliti vodu za kuhanje tjestenine jer sol dovodi do povišenja vrenja. Vodu zasolite jako, trebala bi imati okus kao morska voda.

Također je dobro tjesteninu razdvojiti i ubacivati u nekoliko navrata, a ne sve odjednom. Tjestenina se počinje lijepiti u prvih 20 sekundi kuhanja, a postupno dodavanje spriječit će lijepljenje.

Zginfo/Direkt INFO

Pixabay

DIREKT INFORMATOR



Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK