Atlas Rabac - putnička agencija

Domaći kesten pire kojem je teško odoljeti

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2019

 

 

Gotov za sat vremena: Domaći kesten pire kojem je teško odoljeti
Stigla je jesen i njezin najdraži plod, kesten. Odlični su pečeni ili kuhani, a posebno je neodoljiv kesten pire. Domaća verzija izuzetno je slasna, a recept je vrlo jednostavan! Na kraju dodajte malo šlaga i uživajte.


Sastojci:

350 g oguljenih kestena

Stručnjaci s FER-a: Kako smo temeljito renovirali stan od 58 kvadrata u centru Zagreba
Midas - Nativno Internet oglašavanje
1 i pol šalica vode

100 g šećera

vanilija ekstrakt ili sjemenke vanilije

Priprema:

Ispeci kestene u pećnici na 200 stupnjeva oko 20 minuta.

Prethodno im zareži znak “X” na kori.

Oguli i stavi u tavu s vodom, šećerom i vanilijom.

Kuhaj miješajući oko 25 minuta.

Izmiksaj sve u blenderu i spremi u staklenku.

 

I:Zginfo/Direkt INFO

Thinkstock

DIREKT INFORMATOR



Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK