Atlas Rabac - putnička agencija

Evo kako pripremiti ukusne čupavce

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2019
 
 
 
 

Donosimo recept za omiljene kolačiće: Evo kako pripremiti savršene čupavce
Teško je pronaći obitelj u kojoj dio tradicije nije biskvit preliven čokoladom i uvaljan u kokos – dakako, riječ je o čupavcima.


Sastojci:

4 šalice brašna
4 jaja
2 šalice šećera
2 šalice ulja
2 jogurta
prašak za pecivo
višnje (po želji)
400 g čokolade
4 dl mlijeka
400 g kokosa
Priprema

Za početak odvojite žumanjke od bjelanjaka. Brašno, jogurt, ulje, šećer, žumanjke i prašak za pecivo izmiksajte te na kraju lagano umutite snijeg od bjelanjaka. Lim nauljite, pobrašnite i dodajte smjesu za biskvit. U nju dodajte očišćene višnje i pecite na 180 stupnjeva 40 minuta. Otopite čokoladu s mlijekom. Za to vrijeme ohladite biskvit, izrežite ga na kocke i umočite u otopljenu čokoladu te uvaljajte u kokos.

 

I:Zginfo/Direkt INFO

Pixabay

 

DIREKT INFORMATOR



Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK