On Sir Richard Francis Burton`s Trail

Nova mračna teorija o kriptovaluta

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

 

Nova mračna teorija, tko stoji iza kriptovaluta
Osnivač druge najveće svjetske kriptovalute Ethereum, Vitalik Buterin, izrazio je sumnju da je moćna bankarska dinastija Rothschild  svoju imperiju proširila na digitalni novac.

Buterin je ovo pitanje postavio na društvene mreže nakon što je među upućenima u kriptovalute postavljeno pitanje o mračnom blok projektu IMMO, u koji  dinastija navodno planira ulagati novac.

O valuti IMMO se jako malo zna, ali stručnjaci za kriptovalute kažu da to može biti digitalni novac podržan prirodnim resursima, poput zlata ili je na neki način povezan sa nekretninama. Navode da je rađanje ovog projekta pratio navodno osobno Aleksandar  Rothschild, novoimenovani šef obiteljske bankarske dinastije.

Buterin je ipak došao do zaključka da je mogući uticaj  Rothschilda na kriptovalute precjenjen. „Oni su samo rođeni na različitim pozicijama visokog društva ’starog novaca‘, teorije da su moćni izvan toga prilično su neosnovane“, napisao je na društvenim mrežama.

Obitelj Rothschild navodno je u prošle godine prvi put otkupila bitcoin, a teorije zavjere oko njihove kontrole kriptovaluta krenule su 1988. godine u magazinu economist, časopisu koji navodno kontrolira ova moćna obitelj.

„Za trideset godina Amerikanci, Japanci, Europljani i ljudi u mnogim drugim bogatim zemljama, a i u nekim relativno siromašnim, vjerojatno će plaćati istom valutom. Cijene neće biti navedene u dolarima, jenima, već recimo u feniksu. Feniksu će protežirati strane kompanija i kupci, jer će biti povoljniji od današnjih nacionalnih valuta“, pisao je magazin prije trideset godina.

Izvor:  ka5an/Direkt INFO

foto:Pixabay

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK