On Sir Richard Francis Burton`s Trail

Ljetni lazanje na brzinu

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2019

 

 

 Ljetni lazanje na brzinu

 

Unesite šarm u pripremanje lazanja jer su ove brze lazanje idealne za razne kalupe i oduševite svoje najdraže kreativnošću oblika.
Tjesteninu skuhajte u posoljenoj vodi al dente, ocijedite i ohladite. Na zagrijanom ulju popirjajte mljeveno meso. Dolijte 500 ml mlake vode i 100 ml vrhnja, umiješajte sadržaj vrećice Fanta i pustite neka zakipi. Tikvice narežite na ploške (dugačke) i na nauljenoj tavi kratko popecite da uvenu. U posudu 20 cm × 20 cm stavite penne u nizu da dobijete podlogu. Zatim nanesite red umaka s mesom i po njemu posložite tikvice. Razmutite jaja, posolite, popaprite i umiješajte slatko vrhnje i naribani sir. Prelijte preko složenih lazanja. Pecite 20-ak minuta u zagrijanoj pećnici na 200 °C.

Sastojci (za 3 osobe):
250 g Penna tjestenine Zlato polje, sol, 3 žlice ulja, 300 g mljevenog mesa (miješano), 100 ml vrhnja za kuhanje, 1 Fant mješavina za lazanje, 2 tikvice

Preljev:
2 jaja, sol, Vegeta, crni papar, 200 ml slatkog vrhnja, 80 g naribanog polutvrdog sira

POSLUŽIVANJE: Gotove lazanje pustite da se malo ohlade pa izrežite na kocke.
SAVJET: Lazanje možete pripremiti u posudicama za nabujke tako da svatko dobije svoju porciju.

Recept je preuzet s  www.coolinarika.com

Više recepata potražite  OVDJE 

 

I:Poslovni/Direkt INFO
foto:PROMO

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK