Atlas Rabac - putnička agencija

Imate li i vi problema s pretraživanjem na Googleu?

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

 

 

Imate li i vi problema s pretraživanjem na Googleu? Evo u čemu je problem
Zbog problema s indeksiranjem stranica prilikom pretraživanja Googleove tražilice na velikom broju stranica ne prikazuju se najnoviji rezultati.

Ako ste tijekom protekla 24 sata primijetili da se s Googleom događa nešto čudno i da vam ne prikazuje najnovije rezultate za pojmove koje pretražujete na internetu, niste jedini. Iz Googlea su na Twitteru objavili kako od jučer imaju problema s indeksiranjem stranica na svojoj tražilici, zbog čega se na Googleu ne prikazuju najnoviji rezultati pretraživanja s nekih velikih i popularnih internetskih stranica poput CNN-a i The Vergea. U nekim slučajevima prikazuju se rezultati stari nekoliko sati, dok se na nekim stranicama prikazuju rezultati stariji od 24 sata.

Iz Googlea su jučer na Twitteru potvrdili problem s indeksiranjem stranica i prikazivanjem starijih rezultata pretraživanja – naknadno su objavili da imaju probleme i s alatom URL Inspection, no nekoliko sati nakon toga ipak su ih većinom riješili. Objavili su kako i dalje rade na rješavanju ostalih problema s pretraživanjima te će na Twitteru obavijestiti kada ih u potpunosti uklone – što se još nije dogodilo.

Ovo nije prvi put da Google ima problema s indeksiranjem stranica – prije nekoliko mjeseci situacija je bila mnogo gora jer, ako ste pretraživali informacije na Googleu koje su objavljene tijekom proteklog sata, ne bi se pokazao niti jedan rezultat pretraživanja. Tada je problem ipak riješen mnogo brže, već za nekoliko sati, no ovaj put ekipi iz Googlea treba mnogo više vremena da isprave stvari jer su od pojavljivanja problema prošla otprilike 24 sata.

Izvor:Business Insider

foto:Pixabay

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK