Atlas Rabac - putnička agencija

Restorani u velikom minusu. Umag je tipičan primjer

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

STRANCI kupuju u centrima i  PIJU I JEDU GDJE STIGNU...

 

Glas Istre objavio je kako se ugostitelji iz centra Umaga žale da im je promet pao za 25 do 30 posto u odnosu na prošlu godinu, koja također nije bila rekordna. Ako je ovaj podatak točan, čini se da će ljeto 2019. godine funkcionirati kao čistilište zapuštenih destinacija i loših restorana.

Umag je, naime, najzapuštenija istarska obalna destinacija. Umaški su hoteli katastrofalni, o čemu smo pisali preklani kad smo spavali u Meliji Coral, hotelu s valjda najlažnijih pet zvjezdica u Istri. Melia Coral, u koji se godinama nije ništa ulagalo, zaslužuje najviše tri zvjezdice. I drugi su umaški hoteli jednako loši. Drugo, umaški ATP turnir nikada nije bio neprivlačniji i natjecateljski inferiorniji nego ove godine. Treće, Umag nema nikakvu barsku ni klupsku scenu. Četvrto, umaške su plaže, blago rečeno, prosječne.

Umag, dakle, ni jednim svojim sadržajem ne privlači potrošače s većim proračunom. A kad bi ih i privukao, oni taj novac ne bi mogli potrošiti u restoranima. Jer Umag baš nikad nije imao dobre restorane. Osim iz godine u godinu sve boljeg Badija na prilazu Umagu, u tom se gradiću unatrag najmanje četvrt stoljeća nije moglo ništa zaista dobro pojesti. Stoga ne možemo suosjećati s umaškim restoraterima i hotelijerima: u vrijeme visoke turističke konjunkture, oni nisu učinili ništa sadržajno bitno da unaprijede svoj posao. Zapadna Istra najpropulzivnija je hrvatska turistička destinacija. Umag je, nažalost, velika crna rupa Zapadne Istre.

 

IKPK/Direkt INFO

foto:Pixabay

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK