On Sir Richard Francis Burton`s Trail

Želite zamijeniti kriptovalute u kune? Od sada to možete učiniti u PoštiDIREKT INFORMATOR/POSAO/2019

 

Kriptovalute posljednjih godina imaju sve više korisnika, a Hrvatska pošta, sa svojom mrežom od 1016 poštanskih ureda, želi dodatno pridonijeti njihovoj popularnosti.
Vlasnici kriptovaluta koji žele svoj virtualni novac zamijeniti za kune više ne moraju tražiti bankomat kriptovaluta ili banku. Od 15. srpnja svoje kriptovalute mogu za kune zamijeniti i u Hrvatskoj pošti.

Kako su priopćili iz Pošte, svi domaći i strani korisnici svoje kriptovalute mogu promijeniti u kune u zadarskim poštanskim uredima, u nekoliko jednostavnih koraka. Nakon podnošenja zahtjeva skenira se QR kod te u poštanskom uredu mogu podići gotovinu. Trenutačno je moguće zamijeniti pet najčešće korištenih kriptovaluta (Bitcoin, Ethereum, Stellar, Ripple i EOS).

Kriptovalute posljednjih godina imaju sve više korisnika, a Hrvatska pošta, sa svojom mrežom od 1016 poštanskih ureda, želi dodatno pridonijeti njihovoj popularnosti.

Pilot-projekt, u suradnji s hrvatskom tvrtkom Electrocoin, koja već pet godina vodi servis bitcoin-mjenjacnica.hr, provodi se u tri poštanska ureda u Zadru (Š. Kožičića Benje 1, Josipa Jurja Strossmayera 8 i Ulici akcije Maslenica 1), a pokazat će interes tržišta za ovakvu vrstu usluge.

I:Poslovni/Direkt INFO

Foto: Getty Images

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK