Atlas Rabac - putnička agencija

Plaže na kojima kava ili pivo koštaju manje od 10 kuna

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019
 
 
 
Plaže na kojima kava ili pivo koštaju manje od 10 kuna
 

Skrivanje u hladu kafića mnogima je primamljivija vizija ljetovanja od prženja na suncu, no malo je destinacija na kojima si možemo priuštiti takav „luksuz“.
Analizirajući cijene hit-ljetovališta u Europi britanski je Sun otkrio da Bugarska ima najbolji omjer cijene i kvalitete. Slunchev Bryag (Sunčana plaža) nalazi se na Crnom moru, a popularnost duguje niskim cijenama.

Kava ili pivo u kafiću koštaju manje od 6 kuna, a ni cijene vina nisu pretjerane, piše  punkufer.hr. U nekim se kafićima na akcijama može popiti 10 tekila za manje od 40 kuna, a za solidan ručak valja izdvojiti manje od 50 kuna po osobi. U odnosu na prošlu godinu Bugari su dodatno su dodatno spustili cijene, baš kao i druga popularna ljetovališta.

U Španjolskoj i na Cipru troškovi ljetovanja niži su za 20 posto ove godine, a u portugalskom Algarveu potrošit ćete oko 16 posto manje nego 2018. Odlučite li posjetiti Sliemu na Malti, ove godine razveselit ćete novčanik za oko 10 posto.

Nakon Bugarske najviše se dobije za novac na plažama Turske, Portugala, Španjolske i Grčke. Nešto više treba izdvojiti za Mallorcu, Maltu i Cipar. Od Hrvatske su skuplje Francuska i Italija.
Želite li platiti kavu manje od deset kuna, valja ljetovati u Bugarskoj, Turskoj ili Portugalu, a najjeftinije je pivo u Bugarskoj i Portugalu. U Italiji i Francuskoj pivo na plaži stajat će vas i do 27 kuna.

 

FOTO: GettyImage

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK