On Sir Richard Francis Burton`s Trail

HIT OBJAVA NA FACEBOOKU 'TURISTI U HRVATSKOJ NOSE GORIVO SA SOBOM!' Bloger Krule snimio zanimljiv prizor na autocesti: 'Toče svoje gorivo na benzinskoj. I ne, nisu Česi!'

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

 

 

 

HIT OBJAVA NA FACEBOOKU

'TURISTI U HRVATSKOJ NOSE GORIVO SA SOBOM!' Bloger Krule snimio zanimljiv prizor na autocesti: 'Toče svoje gorivo na benzinskoj. I ne, nisu Česi!'
Bloger Krule jutros je na svom Facebooku objavio status i fotografije koji su na toj društvenoj mreži izazvali puno pozornosti.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Turisti u Hrvatskoj nose gorivo sa sobom!

Ja sam jutro zino ka dabar na 5 kubika drva. Slušaj ovo!
Pičim jutros, ama sad maloprije, za Gospić i stanem na benzinskoj na autoputu, popit kavu... mažem tu kavurinu, duvanim... a ispred mene... stranci... turisti (ne bi sad iz koje su države) ... otvaraju bunker na škodi (vidi se na slici)... vade pola stvari iz bunkera... od guz papira (to i ja svuda nosim sa sobom pa mi je to jasno), hrane itd. itd... i vade 4 kanistera od 10 litara. Pomislim u sebi "Gledaj al vinčinu deru!" Potom stvari vraćaju nazad... otvaraju prvi kanister... reko jebalo majku kud ranom zorom po vinčini... kad ono... otvara ovaj vratašca na autu... ja sam mislio da sanjam... ONI TOČE U AUTO!!! Alo!? Ne, to nije vino i ne, oni nisu ostali bez goriva jer smo na jebenoj benzinskoj... oni su jeeeeebeno gorivo ponijeli sa sobom jer je bilo zabijeno u dnu bunkera... na svoje oči vidio! 4 kanistera izvadili! Kako su koji rastočili, tako su ga bacili u kantu za smeće... pomogle su im i žene koje su se kasnije pojavile.

Pa krutejebo... po države pizdi na migrante jer to su ka prikiriveni teroristi... a nama su zapravo turisti teroristi... jer ovaj da se sa nekim sudario, gljiva od ekslozije bi se vidjela 4 županije dalje, plamen bi se prostro do Kušćevićeve parcele na Braču, paški janjci bi se ispekli bez ražnja i to na Pagu... a vjerujem i zapalio olimpijski plamen, jebemliga gdjeliveć.

Ne bi se ja čudio da na kraju sezone Jadransko more presuši... odnit će ga ovi kući u kanisterima.

I ne... nisu Česi!", napisao je Bloger Krule.

foto:Bloger Krule.

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK