On Sir Richard Francis Burton`s Trail

FAŽANA FESTIVAL SLADOLEDA TIJEKOM SUBOTE I NEDJELJE Nudit će se veganski sladoled, bez glutena, za dijabetičare, na bazi morskih algi…

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

 

 

FAŽANA FESTIVAL SLADOLEDA TIJEKOM SUBOTE I NEDJELJE
Nudit će se veganski sladoled, bez glutena, za dijabetičare, na bazi morskih algi…
Fažanska riva ovog će vikenda biti domaćin još jednog festivala posvećenog omiljenoj ledenoj slastici koju mnogi sladokusci konzumiraju bez obzira na godišnje doba - sladoledu.

 

U subotu i nedjelju sve će u Fažani biti podređeno Festivalu sladoleda koji će se moći kušati u raznim, pa i neobičnim varijantama, primjerice u kombinaciji s voćem i preljevima, veganski, bez glutena, za dijabetičare, na bazi morskih algi ili od prirodnih istarskih sastojaka. Pored sladoleda i ledenih slastica, posjetitelji će se moći osvježiti uz razne osvježavajuće napitke, a neće izostati ni ponuda ledenih torti. Sastavni dio festivala su i zabavni sadržaji za cijelu obitelj, dnevni i večernji programi, animacija za djecu, koncerti, lutkarske predstave, face painting i plesni sadržaji.


Program festivala oba dana započinje već u 9 ujutro, kada u brojnim ugostiteljskim objektima, slastičarnicama i beach barovima na fažanskoj rivi kreće "Čarolija ledenih okusa", a što će ugostitelji i njihovi slastičari ponuditi, ostaje iznenađenje. Kušanje sladoleda trajat će do 11 sati, a zatim ponovo kreće od 20 do 24 sata. Za to vrijeme na velikom molu na rivi smjestit će se kutak Ice Riva Kreativa i Ledena mirisna šuma u kojem će se mališani moći zabaviti u ledenim radionicama i veselim igrama.

Navečer će program upotpuniti nastupu talentiranih mališana iz Fažane koji će publiku zasigurno oduševiti svojim pjevačkim i plesnim umijećem, a oba dana festivala u 20.45 sati održat će se i zabavne dječje predstave. Nakon toga zabava se nastavlja do kasnih noćnih sati uz Whisky train i Side effect.

 

I:GlasIstre/Direkt INFO

foto:preuzeto od Glas Istre

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK