Atlas Rabac - putnička agencija

Imate tvrtku? Do kraja godine šaljite račune elektroničkim putem za samo jednu kunu!

DIREKT INFORMATOR/POSAO/2019

 

 

 

 

Poslovanje je predivna stvar kada sve teče glatko, ali kada se sjetimo koliko papirologije i računa koje treba riješiti, nerijetko nam se zavrti u glavi. Kako bi se doskočilo ovakvom tipu problema i natrpanosti, ePošta je pronašla idealno rješenje za bezbrižno poslovanje.

Svaka pravna osoba koja će koristiti uslugu ePošta kao izdavatelj, sve eRačune od dana potpisa ugovora pa do 31. prosinca 2019. platit će u ukupnom iznosu od samo 1 kn, bez obzira na broj poslanih računa.

S obzirom na to da od 1. srpnja eRačuni postaju obvezni u svim postupcima javne nabave, većina proračunskih korisnika morat će zaprimati i slati e-Račune u skladu s propisanom europskom normom. Kako bi se omogućilo što jednostavnije slanje eRačuna, Hrvatska pošta je uvela novu uslugu – Poslovni eRačun. Kroz manje troškove pripreme, ispisa i kuvertiranja računa, eliminaciju troška poštarine, bržu isporuku i obradu računa, na kraju i samo plaćanje, ostvarit će se impresivne uštede. Ali, što je zapravo eRačun? Riječ je o elektroničkom računu koji je izdan, poslan i zaprimljen u strukturiranom elektroničkom obliku, a koji omogućuje njegovu automatsku i elektroničku obradu.


Osim što je od 1. srpnja obavezan za sve oni koji posluju s pravnim subjektima koji su obveznici primjene Zakona o javnoj nabavi, eRačun sadrži brojne prednosti.

Tako će izdavatelji eRačuna imati manje administrativne troškove, što bi značilo da možete zaboraviti na troškove poštarine, tiska i skladištenja dokumentacija. Ujedno je eRačunom omogućeno jeftinije, brže, jednostavnije i sigurnije slanje računa te je bolja raspodjela resursa i veća produktivnosti. Više nema šuma u komunikaciji između dobavljača i obveznika javne nabave te postoji mogućnost potpune automatizacije procesa fakturiranja.

Ne morate brinuti oko slanja popratnih dokumenata jer je uz eRačun moguće poslati i obrasce, ugovore i dopise, a svaka pravna osoba koja potpiše ugovor za uslugu ePošta kao izdavatelj, sve Poslovne eRačune od dana potpisa ugovora pa do 31. prosinca 2019. platit će u ukupnom iznosu od samo 1 kn, bez obzira na broj poslanih računa.


Idealna opcija za zaprimanje i plaćanje računa, posebice kada uzmete u obzir nemale kazne koje će pogoditi sve poslovne korisnike ako ne koriste eRačun. Također, za sva dodatna pitanja, nedoumice i eventualne probleme pri služenju eRačunom, možete se obratiti prodajnom predstavniku.

 

I:Jutarnji.list/Direkt INFO

foto:Pixabay

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK