Atlas Rabac - putnička agencija

Otvoren prvi zagrebački Khaos Thai, tajlandski street food lokal

 

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2019

 

 

Otvoren prvi zagrebački Khaos Thai, tajlandski street food lokal

 

 

Zagreb nikad nije imao sreće s tajlandskim restoranima. Jednom pradavno, početkom 2000-tih u podrumu Branimir Centra radio je Opium, koji je bio okej prvih godinu dana, ali je zatim kvaliteta počela padati, kao i broj gostiju.

Takenoko, Tekka, Time i Asia Gold imali su i još imaju ponešto dobrih izvedbi tajlandsko-zapadnih klasika na svojim jelovnicima, no poslije zatvaranja Opiuma nitko se u Zagrebu nije posebno bavio tajlandskim kuhanjem, koje spada među najuzbudljivije na svijetu.

Nedavno je u kiosku na uglu Vlaške i Smičiklasove, kraj ulaza u Importanne Galeriju, otvoren Khaos Thai. Riječ je o street food lokalu s osam ili devet tajlandskih favorita, poput Tom Yum juhe, curryja i Pad Thaia. Cijene se kreću od 18 kuna za spring rollse, preko 49 kuna za juhu do najskupljih 63 kune za pad thai s kozicama (varijante s piletinom i teletinom nešto su jeftinije).

Nismo još stigli probati Khaosovu hranu, ali srdačno pozdravljamo samo otvaranje prvog tajlandskog street fooda u gradu. Zaista je bilo krajnje vrijeme .

Foto/Khaos, @oh.lame

I:Plava kamenica/Direkt INFO

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK