Atlas Rabac - putnička agencija

Nema više vode iz plastičnih boca

DIREKT INFORMATOR/PRESS/2019

 

 

 

 

Ravnateljica Aquatike Margarita Maruškić Kulaš rekla je da plastične boce i čepovi najviše zagađuju europske rijeke i jezera.
Karlovački slatkovodni akvarij Aquatika će posjetiteljima od Dana planeta Zemlje (22.4.), umjesto vode u plastičnim bocama nuditi vodu iz vodovoda, koja je na karlovačkom području izvrsne kakvoće. Ranije su prestali koristiti plastične vrećice, celofanske omote, plastične čaše, pribor za jelo i slamke.

Tako žele potaknuti i ostale javne ustanove, tvrtke, ugostiteljske objekte i domaćinstva da smanje uporabu jednokratne plastike, posebice kupovanje i posluživanje vode u plastičnim bocama. Pod motom Čuvajmo naše rijeke, one su naše veliko blago Aquatika razvija projekt u s karlovačkom komunalnom tvrtkom Vodovod i kanalizacija te će svim karlovačkim ugostiteljima pokloniti bokal za vodu, uz zamolbu da se uključe u akciju.

Ravnateljica Aquatike Margarita Maruškić Kulaš rekla je da plastične boce i čepovi najviše zagađuju europske rijeke i jezera,slijede vrećice od metalizirane plastike i omoti slatkiša.

 

I:Poslovni.hr/Direkt info

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK