Atlas Rabac - putnička agencija

U Zadar stiže jeftini avioprijevoznik, među najboljima je u svijetu

 

DIREKT INFORMATOR/POSAO/2019

 

 

 

 

Zračna luka Zadar najavila je da će od svibnja iduće godine britanski niskotarifni zračni prijevoznik Jet2.com, u suradnji s turoperatorom Jet2holidaysom, uvesti zrakoplovne linije za Zadar iz Londona i Manchestera.
Letovi na obje linije obavljat će se dva puta tjedno, i to od svibnja do početka studenog 2020. godine, čime će omogućiti ukupno 30.000 sjedala za povezivanje Zadra s Ujedinjenim Kraljevstvom, kažu iz zadarske zračne luke, napominjući da je Jet2.com jedini europski zračni prijevoznik koji je uvršten među 10 najboljih svjetskih avioprijevoznika drugu godinu za redom.

"Vlada Ujedinjenog Kraljevstva potvrdila je kako će se letovi između Europske unije i Ujedinjenog Kraljevstva nastaviti kao i do sada, bez obzira na ishod brexita. Stoga sa zadovoljstvom objavljujemo otvaranje novih linija za Zadar tijekom ljeta 2020.", ističe u priopćenju direktor tvrtki Jet2.com i Jet2holidays Steve Heapy.

Zadovoljan je i direktor Zračne luke Zadar Josip Klišmanić, koji naglašava da se novi letovi označavaju nastavak razvojnog trenda i ostvarivanja rekordnog putničkog prometa u zadarskoj zračnoj luci.

Suradnju pohvaljuje i direktor Hrvatske turističke zajednice (HTZ) Kristjan Staničić, poručujući da je "tržišteUjedinjenog Kraljevstva jako važno za hrvatski turizam te će stoga i nove linije za Zadar dati doprinos kontinuiranom rastu dolazaka s tog tržišta i boljoj povezenosti dvije zemlje".

 

I:Poslovni/Direkt INFO

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK