On Sir Richard Francis Burton`s Trail

Za svoje radnike uveli 4-dnevni radni tjedan i nisu požalili: Posao im cvjeta, a stresa je manje

 

DIREKT INFORMATOR/POSAO/2019

 

 

Tri dana dovoljna su da se odmorite, ali i da imate dovoljno vremena raditi nešto drugo.'
Niz malih britanskih tvrtki uveo je za svoje radnike na četverodnevni radni tjedan, otkriva Guardian, usred aktualnih ideja da manje rada može donijeti veću produktivnost i bolju ravnotežu između života i rada.

Stoga sve više poslodavaca eksperimentira s pružanjem tri slobodna dana tjedno svojim radnicima uz zadržavanje iste plaće.

U zadnjih pola godine to su već učinile kompanije Synergy Vision,Elektra Lighting , Lara Intimates te Intrepid Camera, a uz njih i The Wellcome Trust, kao najveći poslodavac u Velikoj Britaniji razmišlja uvesti testnu fazu za svojih 800 zaposlenika.

- Bilo je ovo šest lijepih tjedana s dugim vikendima - rekao je Neil Knowles, konzultant u Elektri koja je skraćeni tjedan uvela u siječnju.

- Dva od sedam dana su jedva dovoljna da se čovjek oporavi od stresnog tjedna. No, tri dana dovoljna su da se odmorite, ali i da imate dovoljno vremena raditi nešto drugo - naglasio je Knowles.

Čini se radnici u Velikoj Britaniji zbog kraćeg radnog tjedna nisu imali nikakvih problema s izvršavanjem radnih zadataka i poštivanjem rokova. Čak štoviše - posao im cvjeta, a stresa je manje

 

I:Poslovni/Direkt INFO

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK