Atlas Rabac - putnička agencija

Zbog uhićenja zavladala panika među radnicima u Njemačkoj

DIREKT INFORMATOR/GLOBUS/2019

 

 

 

 

Tijekom pretresa, pronađeni su i oduzeti mobilni telefoni, luksuzni automobili i satovi, a zaplijenjeno je i više od 200.000 eura u gotovini.
Oko 250 carinskih službenika pretražilo je u četvrtak 17 kuća i ureda na području Rajne-Majne, Baden-Württemberga i Sjeverne Rajne-Vestfalije. Dva muškarca (starosti 45 i 46) uhvaćena su u Hessenu tijekom racije provedene zbog organiziranog rada na crno i utaje poreza, prenosi Večernji list.

Sumnja se da su uhićeni dio skupine koja je navodno oštetila državu za nešto više od milijun eura (socijalno osiguranje i porez). Tijekom pretresa, pronađeni su i oduzeti mobilni telefoni, luksuzni automobili i satovi, a zaplijenjeno je i više od 200.000 eura u gotovini. Carina sumnja da su osumnjičeni svoje zaposlene plaćali na crno, izdavali fiktivne račune za koje nisu pružene usluge, a novac od toga je bio generiran u računovodstvu.

Na društvenim mrežama podigla se panika zbog tih racija, jer se brojni, koji nelegalno borave i rade u Njemačkoj, boje da će i biti uhićeni. U tom slučaju, slijede im deportacija iz Njemačke i zabrana ponovnog ulaska u zemlju čak i do dvije godine. Policija plijeni i zarađeni novac ako ga pronađe u stanu.

 

 

 

 

I:Poslovni/Direkt Info

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK