Atlas Rabac - putnička agencija

Rolada a la peka

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2019

 

 

 

Teletinu možete zamijeniti janjetinom ili svinjetinom, a ako upotrijebite junetinu, pecite barem 3 sata i dobiti ćete meso koje se topi u ustima.


(za 8 osoba)

2 kg teletine
4 žlice ulja
60 g Pancete Podravka 
2 češnja češnjaka
peršin
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
sol
2 kg krumpira
1 žlica Vegete

 

1. Slaninu, peršin i češnjak sitno nasjeckajte, dodajte Vegetu, po želji malo limunova soka i sve dobro izmiješajte.
2. Meso oblikujte u veliki odrezak. Istucite ga, malo posolite i popaprite. Premažite ga pripremljenom mješavinom i savijte u roladu. Povežite je koncem i posolite.
3. U pleh koji ovdje zamjenjuje peku stavite ulje i krumpir narezan na deblje ploške.
4. Posolite ga, popaprite i izmiješajte.
5. Na krumpir stavite pripremljenu roladu i dobro poklopite ili prekrijte aluminijskom folijom.
6. Stavite peći u pećnicu koju ste prethodno zagrijali na 200°C. Kad je rolada napola pečena, okrenite je, po potrebi zalijte s malo vode i nastavite poklopljenu peći do kraja. Ukupno pecite oko sat i pol.
7. Pečenoj roladi skinite konac, narežite je na ploške i poslužite zajedno s krumpirom i salatom po želji.

Savjet: Teletinu možete zamijeniti janjetinom ili svinjetinom, a ako upotrijebite junetinu, pecite barem 3 sata i dobiti ćete meso koje se topi u ustima.
Vrijeme pripreme: 1h i 50 minuta.
Zahtjevnost: Srednje zahtjevno

Izvor: Coolinarka.com/Direkt Informator

DIREKT INFORMATOR



Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK