On Sir Richard Francis Burton`s Trail

Vlasnici kriptovaluta ne mogu do svojih milijuna jer je vlasnik platforme umro

DIREKT INFORMAOTOR/POSAO/2019

 

 

 

 

 

 

 

Platforma preko koje se trguje bitcoinom, litecoinom i ethereumom, zatražila je kreditorsku zaštitu na Vrhovnom sudu Nove Scotije prošlog tjedna.
Oko 180 milijuna kanadskih dolara u kriptovalutama zamrznuto je na korisničkim računima Quadrige nakon što je osnivač te platforme za trgovinu valutama, jedina osoba koja je imala lozinku za pristup, iznenada umro u prosincu.

Gerald Cotten umro je u dobi od 30 godina uslijed komplikacija zbog Kronove bolesti dok je volontirao u sirotištu u Indiji, objavila je facebook stranica Quadriga CX 14. siječnja.

Platforma preko koje se trguje bitcoinom, litecoinom i ethereumom, zatražila je kreditorsku zaštitu na Vrhovnom sudu Nove Scotije prošlog tjedna.

Quadriga ima 363 tisuće registriranih korisnika i duguje gotovo 250 milijuna kanadskih dolara u kriptovalutama pogođenim korisnicima, prema izjavi koju je u ime kompanije dala udovica osnivača, Jennifer Robertson.

Robertson navodi u izjavi da se u računalu Cottena nalazi "digitalni novčanik" u kriptovalutama i da mu se jedino može fizički pristupiti, a ne online te da je od njegove smrti "oko 180 milijuna dolara u kriptovalutama zamrznuto".

Robertson tvrdi da nije bila uključena u posao Cottena dok je bio živ te da ne zna lozinke. "Nakon opetanovih potraga, nisam uspjela pronaći je li ih negdje zapisao", dodala je Robertso

 

I:Poslovni/Direkt INFO

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK