Restoran i pizzeria

Hladno pečenje sa zimskom salatom

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2019

 

 

 

 


Salatu pripremite neposredno prije posluživanja. Jabuci ne treba skidati koru, zelena jabuka dekorirat će salatu.


(za 4 osobe)

1,2 kg svinjskih kotleta u komadu
1 žlica Vegete
400 g Cikle rezanci Podravka
150 g korijena celera
1-2 jabuke
60 g oraha
Za preljev:
400 g grčkog jogurta
2 žlice maslinova ulja
1 žlica majoneze
1 žličica Vegete Natur Mediteran
sol
Vegeta Maestro crni papar

 

1. Kotlete u komadu pospite Vegetom i utrljajte u meso.
2. Pripremljeno meso stavite u posudu za pečenje, prelijte uljem i pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C uz povremeno podlijevanje toplom vodom.
3. Ciklu ocijedite i stavite u posudu za salatu. Dodajte celer i jabuku narezanu na štapiće.
4. Preljev pripremite od grčkog jogurta, maslinova ulja, majoneze, Vegete natur mediteran, soli i mljevenog papra.
5. Prelijte po salati, lagano promiješajte i pospite nasjeckanim orasima.
6. Zimsku salatu poslužite uz hladno pečenje.

Savjet: Salatu pripremite neposredno prije posluživanja. Jabuci ne treba skidati koru, zelena jabuka dekorirat će salatu.
Vrijeme pripreme: 10 minuta
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com7Direkt INFO

 
 

/Direkt INFO

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK