Atlas Rabac - putnička agencija

Salata s kamutom i sardinom

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2019

 

 

 

 

 

Salatu držite u hladnjaku do posluživanja.


(za 4 osobe)

1 Povrtni temeljac za jela Podravka
200 g Kamuta Zlato polje
1 limenka Eva Sardine u biljnom ulju (115 g)
1 jabuka
100 g krastavca (salatni)
60 g mozzarelle
50 ml maslinova ulja
1 žlica vinskog octa
1 žlica meda
Vegeta Maestro crni papar
100 g rikule

 

1. U 500 ml kipuće vode dodajte povrtni temeljac i stavite kuhati kamut. Kuhani kamut ocijedite i ostavite da se ohladi.
2. U zdjelu s kuhanim kamutom dodajte sardine narezane na komadiće. Dodajte zatim jabuku narezanu na tanke ploške, krastavac i mozzarellu narezanu na kockice.
3. Maslinovo ulje, vinski ocat, med i papar promiješajte pa dodajte salati i lagano promiješajte.
4. Na tanjur za posluživanje stavite rikulu i preko nje salatu od kamuta sa sardinama i poslužite.

Savjet: Salatu držite u hladnjaku do posluživanja.
Vrijeme pripreme: 25 minuta
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com/Direkt INFO

DIREKT INFORMATOR



Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK