Restoran i pizzeria

Čokoladni desert s pudingom

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2019

 

 

 

 

 

Slasticu poslužite dobro ohlađenu, a možete ju obogatiti nasjeckanim bademima ili lješnjacima.


1 Puding okus čokolada Dolcela
50 g šećera
500 ml mlijeka
60 g čokolade
2 žlice voćnog likera
1 Šlag hit Dolcela
125 ml mlijeka
čokoladni ostrušci

 

1. Pomiješajte prašak za puding sa šećerom i 6 žlica hladnog mlijeka.
2. Ostatak mlijeka skuhajte, maknite s vatre i dodajte pripremljeni prašak za puding.
3. Kuhanom pudingu odmah dodajte čokoladu narezanu na male kocke, liker i ulijte u čaše.
4. Hladnom mlijeku dodajte sadržaj vrećice Šlag hita.
5. ​Miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete čvrsti šlag (2-3 minute).
6. Na ohlađeni puding nanesite istučeni šlag i pospite čokoladnim ostrišcima te poslužite.

Savjet: Slasticu poslužite dobro ohlađenu, a možete ju obogatiti nasjeckanim bademima ili lješnjacima.
Vrijeme pripreme: 15 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

 

 

 

Izvor: Coolinarka.com/Direkt info

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK