Grah s mladim kupusom

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2019

 

 


300 g svježeg kupusa
3 žlice ulja
150 g Kranjskih kobasica Podravka (2 kobasice)
50 g Pancete Podravka
1 Sjeckana rajčica Podravka (390 g)
1 Fant za grah i variva
2 žlice aceta balsamica
1 limenka Smeđeg graha Podravka (800 g)
1 žlica nasjeckanog peršina

 

1. Na zagrijanom ulju popecite na ploške narezane kobasice i kockice pancete. Ulijte sjeckanu rajčicu i pirjajte na laganoj vatri 5 minuta.
2. Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 100 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta.
3. Zatim ulijte vode i umiješajte pripremljeni Fant.
4. Dodajte narezani kupus, kad zavrije kuhajte još oko 10 minuta, umiješajte aceto balsamico te isprani i ocijeđeni grah.
5. Još sve zajedno kuhajte oko 5 minuta.

Posluživanje: Pospite nasjeckanim peršinom i poslužite.
Savjet: Slično možete pripremiti i kiseli kupus, ali tad ga malo isperite i ne koristite aceto balsamico.

Izvor: Coolinarka.com/Direkt INFO

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK