On Sir Richard Francis Burton`s Trail

Najkraći i najbolji odgovor na to pitanje je

DIREKT INFORMAOTR/POSAO/2019

 

 

 

 

 

Pomaže li digitalni marketing povećanju prodaje, najčešće se pitaju mali i srednji poduzetnici. Najkraći i najbolji odgovor na to pitanje je - da,govore sve više stručnjaci za digitalni marketing.

Između ostalog, istraživanje tvrtke GE Capital Retail Bank pokazalo je da 81 posto kupaca istražuje proizvode on-line prije nego što ih kupi u trgovini. No mnogi manji i srednji poduzetnici još zaziru od digitalnog marketinga ili teško nalaze dobre copywritere, content menadžere i menadžere za društvene mreže, koji će im na najbolji način pomoći u tom aspektu poslovanja.

Važno je znati da oko 3,17 milijuna Hrvata koristi internet, njih 1,8 milijuna je na društvenim mrežama, 1,5 milijuna svakodnevno mu pristupa putem mobitela, a te brojke iz dana u dan rastu. U isto vrijeme, samo 18 posto hrvatskih malih i srednjih tvrtki ima on-line prodaju - kaže ova marketinška stručnjakinja. Isto tako, mali broj poduzetnika koristi mogućnosti Google AdWordsa ili Facebook oglasa. - Poražavajuća je činjenica da mnoga poduzeća, pa i ona koja direktno privatnim osobama prodaju proizvod ili uslugu, nemaju službenu web stranicu ili je ona zastarjela. Osim lošeg dizajna stranice i neredovita ažuriranja, mnoge od njih nemaju navedene osnovne podatke poput lokacije i usluga te proizvode koje nude. Mnoge nemaju ni gumb koji “poziva na akciju” ili linkove na društvene mreže. Veliki problem je što web stranice nisu optimizirane te prilagođene za prikaz na modernim mobitelima.

 

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK