Restoran i pizzeria

Povrtni lonac

DIREKT INFORMATOR/GASTROI/2019

 

 

 

Jelo možete dodatno obogatiti s malo bijelog suhog vina.


(za 6 osoba)

50 g Ječmene kaše Zlato polje
800 g junetine (u komadu)
1 Goveđi temeljac za jela Podravka
50 ml ulja
300 g luka
300 g rajčice
200 g Žutih mahuna smrznutih Podravka
300 g kupusa
100 g mrkve
100 g krumpira
100 g svježe paprike
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
1 žlica Vegete
1 žličica Vegeta Maestro slatke paprike mljevene

 

1. Ječmenu kašu namočite dan prije u mlaku vodu.
​2. Meso narežite na kockice i stavite kuhati u kipuću vodu (500 ml).
3. Dodajte goveđi temeljac i kuhajte 20-ak minuta.
4. U veću vatrostalnu posudu na ulje dodajte sjeckani luk.
5. Zatim dodajte ocijeđenu namočenu kašu, na kocke narezanu rajčicu, narezane mahune, na komade narezani kupus, na kolutiće narezanu mrkvu, na kockice narezan krumpir te narezanu svježu papriku.
6. Popaprite, dodajte Vegetu, sve dobro izmiješajte te dodajte kuhano meso (koje ne mora biti potpuno kuhano) s temeljcem.
7. Pospite crvenom paprikom, dolijte kipuće vode tek toliko da pokrije povrće i lagano promiješajte.
8. Sve zajedno stavite u pećnicu zagrijanu na 200 °C i pecite 50-ak minuta.

Savjet: Jelo možete dodatno obogatiti s malo bijelog suhog vina.
Vrijeme pripreme: 1 h i 20 minuta

Izvor: Coolinarka.com/Direkt INFO

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK