GASTRO 2019

Francuski sendvič sa sardinama s maslinovim uljem

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2018

 

 

 

 

 

Prije pečenja, kao ukras, na svaki sendvič možete položiti plošku limuna ili ih posuti narezanim vlascem.


(za 2 osobe)

200 ml bešamel umaka
4 kriške tosta
50 g naribanog Gruyere sira
1 limenka u maslinovom ulju (115 g)
1 žličica Senfa estragon Podravka
1 žlica limunovog soka
1/4 žličice Maestro usitnjene majčine dušice
sol
 Crni papar

 

1. U manjoj posudi na srednjoj vatri zagrijte bešamel umak do vrenja.
2. Dodajte mu senf, majčinu dušicu, limunov sok, posolite ga i popaprite.
3. Samo kratko promiješajte i uklonite s vatre. U manju vatrostalnu posudu položite 2 kriške tosta.
4. S 1/2 količine dobivene smjese premažite kriške tosta u posudi, pa po njima rasporedite ocijeđene sardine i 1/2 količine naribanog sira.
5. Preklopite ih preostalim kriškama tosta, pa ih prelijte preostalim bešamel umakom i naribanim sirom.
6. Stavite u pećnicu zagrijanu na 220°C i pecite 10-15 minuta ili dok se gornji dio blago ne zapeče i sir otopi.
7. Poslužite odmah ili ponesite na posao, u školu i sl.

Savjet: Prije pečenja, kao ukras, na svaki sendvič možete položiti plošku limuna ili ih posuti narezanim vlascem.
Vrijeme pripreme: 20 minuta.

Izvor: Coolinarka.com/Direkt INFO

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK