Atlas Rabac - putnička agencija

Najbolja hrvatska pizza

Kako bi pizze opravdale ovogodišnji naslov prvakinja Hrvatske, Buffalo dolazi na Fuliranje s napuljskom zidanom peći od 2 tone...


Prije našto manje od godinu dana pisali smo o tome kako se najbolje pizze u Hrvatskoj peku u Vodnjanu, kad su se natjecatelji iz cijele Hrvatske okupili u Zagrebu kako bi odmjerili snage u pripremi pizze i izborili se za titulu pobjednika na 1. državnom prvenstvu pizzaiola.

Prvo hrvatsko službeno natjecanje bilo je napeto do samog kraja kad je počasni naslov odnio Romano Seferović iz pizzerije Buffalo u Vodnjanu. Tko nije imao prilike kušati njegove specijalitete na jugu Istre, to će moći učiniti na Fuliranju jer Buffalo dolazi u Zagreb – zajedno s vrhunskom napuljskom zidanom peći za pizzu od 2 tone Forni Magliano. Na njoj će se osim pobjedničke pizze s istarskim sastojcima (ovčji sir s tarufima, salama od boškarina, masline iz vrta, mozzarella, šalša, cherry rajčice, bosiljak) naći i margherita, adventska (šalša, mozzarella bocconcino, istarska kobasica, maslinovo ulje, bosiljak) i vege sa šalšom, mozzarellom i šampinjonima.

Pizza pobjednica će se prodavati za 20 kuna komad ili 80 kuna cijela, a ostale će stajati 15, odnosno 60 kuna.

Na kućici Buffala moći ćete kušati i specijalitete od boškarina. Za 33 kune dobit ćete porciju "napaljenog boškarina", odnosno tripice – fileke u domaćem pecivu sa šalšom. Ništa manje maštovit je i naziv za istarski hot dog (prasac u koritu) koji će se prodavati po 28 kuna. Istarski bak jedan je od specijaliteta koji ćete platiti 48 kuna, a radi se o koljenici od boškarina s domaćim pecivom i prilozima po izboru šefa kuhinje.

Što sve možete probati na ovogodišnjem Fuliranju otkrijte na službenim Facebook stranicama manifestacije.

Foto:PR

Punkufer/Direkt Informator

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK