On Sir Richard Francis Burton`s Trail

Nagradne igre s velikim dobicima od 7.500 do 25.000 kn

DIREKT INFORMATOR/POSAO/2018

 

 

 

Porezna i Carinska uprava će od početka prosinca do 6. siječnja iduće godine provoditi pojačane nadzore fiskalizacije na cijelom području Hrvatske s ciljem sprečavanja sive ekonomije, najavili su u petak iz Porezne uprave.
"​Tijekom Adventa, u razdoblju od 1. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019. godine ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provodit će pojačane nadzore fiskalizacije na cijelom području Republike Hrvatske s ciljem sprečavanja sive ekonomije te zaštite državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze", navodi se u priopćenju o nadzornim aktivnostima koje je Porezna uprava objavila na svojim internet stranicama.

Poreznici su ujedno objavili plan provođenja pojačanih nadzora fiskalizacije u razdoblju od 1. do 4. prosinca, a kojim su obuhvaćeni grad Zagreb i njegovo uže središte i sve hrvatske županije odnosno pojedini gradovi i općine u svim županijama.

Iz Porezne uprave podsjećaju i da je u tijeku treće kolo nagradne igre "Bez računa se ne računa" te pozivaju građane da se i ovaj put aktivno uključe u borbu protiv sive ekonomije, utaje poreza i nelojalne konkurencije na tržištu.

Porezna je uprava 15. srpnja ove godine pokrenula novu kampanju i nagradnu igru "Bez računa se ne računa", a treći krug traje od 17. studenoga ove godine do 18. siječnja 2019. godine.

U toj nagradnoj igri građani trebaju skupiti 20 različitih, originalnih, fiskaliziranih računa za gotovinski promet s datumom te ih, uz svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu, datum i godinu rođenja te po želji broj telefona ili mobitela) poslati na adresu - Hrvatska lutrija, p.p. 493, 10001 Zagreb, uz naznaku "Za nagradnu igru Bez računa se ne računa".

Izvlačenje dobitnika nakon svakog kola emitira se u programu Hrvatske radiotelevizije, a nagrade su potrošačke kartice u vrijednosti 7.500, 10.000, 15.000 i 25.000 kuna.

 

I:Poslovni/Direkt Informator

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK