Atlas Rabac - putnička agencija

Koristi li vaš Facebook još netko osim vas? Evo kako ćete provjeriti i spriječiti uljeze


DIREKT INFORMATOR/POSAO/2018
Kako se na daljinu izlogirati iz Facebooka?
Facebook prati sve uređaje koje trenutno koristite kako bi se ulogirali u njega. Lako je i jednostavno doći do tog popisa, pregledati ga i izlogirati se ako ste ostali slučajno ulogirani negdje gdje ne biste trebali.

Kliknite na strijelicu usmjerenu prema dolje u gornjem desnom kutu Facebooka kako biste otvorili padajući izbornik. Potom kliknite Settings pa zatim Security and login iz izbornika na lijevoj strani.

BRZO I UČINKOVITO

Netko vam se 'nakačio' na kućni Wi-Fi? Pogledajte što napraviti


Pronađite kategoriju Where you’re logged in. Ovdje možete vidjeti s kojim ste sve uređajima logirani na Facebook. Ako ih je više, možda ćete morati kliknuti na See More kako biste ih vidjeli sve.

Popis nudi podatke o vrsti uređaja i web preglednika kojeg koristite, kao i fizičku lokaciju na kojoj ste se logirali te vrijeme kad ste to zadnji put učinili. Zadržite li kursor računalnog miša na lokaciji dobit ćete i podatak o IP adresi.

Active now će prikazati trenutno aktivne uređaje. Kako bi se iz njih izlogirali ne trebate ovaj popis. Dovoljno je kliknuti na već spomenutu strijelicu u gornjem desnom kutu i odabrati Log Out.

Ali, ako ste ostali ulogirani na nečijem tuđem računalu mudro je izlogirati se kako netko ne bi došao u napast zlorabiti vaš korisnički račun. Kako biste to učinili kliknite na sličicu s tri točkice okomito postavljene jedna ispod druge uz svaki unos i zatim na Log tog

Isti popis možete upotrijebiti i kako biste provjerili jeste li ulogirani negdje gdje ne biste trebali biti. No, na raspolaganju su vam i druge značajke s kojima možete bolje zaštititi pristup vašem korisniškom računu na Facebooku.

Sve su dostupne putem padajućeg izbornika do kojeg ćete doći tako što ćete kliknuti na strijelicu usmjerenu prema dolje u gornjem desnom kutu na početnoj stranici Facebooka i zatim odabrati Settings, pa Security and login.

Ovo su najpoznatiji hakeri ikad, pogledajte što danas rade

Promijenite lozinku
Česta promjena lozinke jedan je od najboljih načina zaštite korisničkog računa na Facebooku, a preporučamo ju kao prvi korak ako ustanovite kako je netko pristupio vašem korisničkom računu bez vašeg znanja i dozvole.

Uz Change password kliknite na Edit pa unesite svoju sadašnju lozinku kad Facebook od vas to zatraži. Potom unesite novu lozinku i kliknite Save Changes.

Namjestite alarm za sumnjiva logiranja
Otvorite Get alerts about unrecognized logins i kliknite Edit. Možete odrediti hoćete li dobivati obavijesti (Get notifications) kad god se netko pokuša logirati u vaš korisnički račun s nepoznatog uređaja ili web preglednika. Odaberite željene postavke i kliknite Save Changes.

Koristite dvostupanjsku provjeru
Dvostupanjska provjera je dodatni sloj sigurnosti pri logiranju u Facebook. Morat ćete unijeti ne samo lozinku već i dodatnu informaciju kojom samo vi raspolažete.

Kako bi ju aktivirali uz Use two-factor authentication kliknite Edit. Na idućoj stranici kliknite Get Started. Odaberite hoćete li koristiti SMS (Text Message) ili aplikaciju (Authentication App), pa zatim Next i pratite upute.

Dvostupanjsku provjeru koristit ćete samo ako Facebook ne prepoznaje uređaj kojeg koristite. Možete dodavati i uklanjati uređaje koje će prepoznavati. Vratite se na stranicu Security and login i uz Authorized logins kliknite View, piše Make Use Of.

T-portal/Direkt Informator

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK