Atlas Rabac - putnička agencija

četiri nagrade za najbolju tehnologiju odlaze u Vodnjan

 

DIREKT INFORMATOR/POSAO/2018

 

 

 

Vodnjanska tvrtka Infobip, jedna od najpoznatijih hrvatskih IT kompanija, osvojila je četiri nagrade za svoju globalnu komunikacijsku platformu za poslovne korisnike na manifestaciji Messaging&SMS Global Awards u organizaciji tvrtke Capacity Media u Londonu. Tvrtka je nagrade dobila za najbolji messaging API, najbolju messaging inovaciju za operatore, najbolju anti-fraud inovaciju te kao najbolji SMS/A2P provider za EMEA regiju.

"Ove četiri nagrade pravi su dokaz naše predanosti razvoju komunikacijskih rješenja svjetske klase. Dokazali smo kako su naša messaging rješenja za poslovne korisnike, kojima je sigurnost top prioritet, superiorna u cijeloj industriji. Premda smo tržišni lideri, ne stajemo s razvojem, s fokusom na inovativna rješenja i kontinuirano poboljšanje naše komunikacijske platforme kako bismo u svakom trenutku mogli odgovoriti zahtjevima koje kompanije danas imaju", izjavio je Silvio Kutić, predsjednik uprave Infobipa.

"Neizmjerno sam ponosan na cijeli naš tim i njihov talent. Svi oni svojim znanjem pridonose priznanjima koja su nam prava inspiracija da nastavimo pomicati granice u mobilnim komunikacijama", rekao je Kutić.

Manifestacija Messaging & SMS Global Awards okuplja tržišne lidere iz cijelog svijeta kako bi odali priznanje visokim postignućima unutar Messaging i SMS eko sustava. Sophia Simpson, producentica konferencija iz agencije Capacity Media bila je domaćin dodjele nagrada, uz zamjenika glavnog urednika Jamesa Pearcea

"Voljela bih čestitati svim pobjednicima i zahvaliti svima koji su se prijavili, ove godine prijave su bile doista odlične", rekla je Simpson.

Javnosti je poznato kako tvrtka Infobip razvija napredna komunikacijska rješenja, omogućavajući tvrtkama da komuniciraju na svakom kanalu i uređaju, u svakom trenutku i bez obzira na to u kojem se dijelu svijeta nalaze. Tehnologija koju razvija Infobip omogućava mobilnu interakciju između poslovnih subjekata i pojedinaca. S više od deset godina iskustva u industriji Infobip danas zapošljava 1.300 ljudi te kroz šezdeset ureda djeluje na šest kontinenata, razvijajući vlastitu komunikacijsku platformu i usluge koje mogu doprijeti do više od 4,5 milijardi korisnika u više od 190 zemalja. Kompanija surađuje i u partnerstvu je s vodećim mobilnim operatorima, kompanijama koje razvijaju messaging aplikacije, bankama, e-commerce kompanijama, društvenim mrežama, tehnološkim kompanijama i kompanijama koje prikupljaju podatke. 

 

I:Glas Istre/Direkt Informator

 

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK