Restoran i pizzeria

Privatni detektiv podijelio 7 najsočnijih priča o varanju partnera


DIREKT INFORMATOR/POSAO/2018

 

 Ispričati ćemo vam nekoliko zanimljivih priča

 U poslu primijetili smo jednu stvar, doduše: Susjeda je uvijek odlazila kad i on. Kad smo pitali klijenticu jesu li ikad izgledali kao da očijukaju, ona je to potvrdila. Pa smo odlučili pratiti ženu umjesto muškarca. Ona je također bila sumnjičava, no bili smo spremni s tri istražitelja. Nakon što smo je nakratko izgubili, našli smo njezino vozilo u industrijskoj zoni iza ograđenog prostora.

Pokupili smo klijenticu i odvezli se na lokaciju. Nikad ne dovodimo klijente sa sobom - ovo je bio prvi i posljednji put jer bi se ionako sama tamo pojavila jednom kad bismo joj rekli što se događa.

Kad smo ulazili, ona je doslovno iskočila iz vozila i otrčala do automobila. Otvorila je vrata i našla ga sa spuštenim hlačama dok je žena bila gola. Skakala je i vrištala, pokušavala se osvetiti susjedi, no tip je stajao između njih. Blokirao je put da žena može sigurno izaći.

Par je ostao zajedno, vjerojatno su pokušali riješiti stvari i dogovorili se kako on više neće viđati susjedu. Nekoliko mjeseci kasnije zvala je opet i tražila da mu pratimo telefon i saznamo čuju li se još, no mi ne pružamo tu uslugu.

 

 Jedan tip želio je da pratimo njegovu ženu - rekao je da ide na egzotično putovanje s djevojkama na tropski otok. Ispričao nam je o svim njihovim velikim planovima - bila je to neka vrsta djevojačke zabave sa sedam do deset žena. Klijent je znao supruga jedne od žena i rekao je: 'Pa to mora biti zabavno, odlaze izvan grada', a suprug nije imao pojma o čemu ovaj govori.

Pratili smo je na otok i djelomično je govorila istinu jer jedna njezina prijateljica bila je tamo - tek 3 od 14 dana doduše. Dok je naš istražitelj u predvorju čekao prijateljicu, vidjeli smo subjekt kako se oprašta s prijateljicom. Zatim je ušla u predvorje, do nje je došao muškarac i počeli su se ljubiti.

Sasvim sigurno to nije bio prvi put. Sljedećih tjedan dana proveli su u obližnjem hotelu gdje su se sunčali i ljubili uz bazen. Čitavo vrijeme ona je slala fotografije mužu i prijateljicama u drugačijim kupaćim kostimima, a ja sam mu poslao prave fotografije supruge i ljubavnika.

Klijent je bio uzrujan ispočetka, no mislim da je znao - bila je samo stvar u tome je li u pravu ili nije.

Taj muškarac i njegova žena prije nekoliko tjedana dobili su bebu. Dijete je puno plakalo pa je njegova isprika bila da ide "isprazniti glavu". U početku nije o tome razmišljala, no nakon nekog vremena počela se pitati što radi i zašto joj ne pomaže. A on je samo rekao da je morao u vožnju. Tada je nazvala nas.

Obično je potrebno nekoliko dana da saznamo što se događa, no već prvi dan kad smo ga počeli pratiti, odveo nas je na jedno popularno sveučilište u Torontu. Tamo se našao sa ženom koja je pohađala to sveučilište - on je bio u srednjim tridesetima dok je ona imala između 18 i 22 godine. Otišli su u fini restoran gdje su se držali za ruke i ljubili čitavo vrijeme. Nakon večere otišli su u auto, zamračili stakla i počeli se drpati.

Ne znam jesu li on i njegova žena ostali skupa - bila je šokirana kad smo joj rekli što se događa. Plakala je na telefon i pitala nas što da radi. Nažalost, nismo tu da dajemo bračne savjete - dali smo joj dokaz i nikad se više nismo čuli s njom.

Žena je dobila neku spolno prenosivu bolest od partnera i to joj je bio znak da nešto ne štima. Pratili smo subjekta na poslovnom putovanju avionom i do hotela u kojem je odsjeo.

Znali smo od klijentice da subjekt puno pije i da će vjerojatno biti oko bara u hotelu. Ispostavilo se kako smo na slučaj poslali istražiteljicu, a subjekt je, nakon neuspješnog udvaranja nekolicini žena, došao i do nje. Nakon brojnih pokušaja da je smuva, ostavio joj je ključ od sobe, u slučaju da se predomisli.

Taj tip bio je u vezi na daljinu sa ženom za koju je mislio da je želi oženiti. Imao je nešto novca, no nije htio ući u vezu u kojoj bi ga se moglo iskoristiti.

Pratili smo je i išla bi u šoping s nekoliko prijateljica, nekad samo s jednom ili bi se družili. No jednom smo je uhvatili u trgovačkom centru kako se drži za ruke i ljubi s tipom. Dok smo pregledavali snimku koju smo pripremali za klijenta, primijetili smo i da je u dućanu uzela neke stvari i spremila ih u ruksak.

 

Pratili smo ženu da vidimo kojim se aktivnostima bavi dok je njezin suprug bio na poslovnim putovanjima - nešto s njim jednostavno nije štimalo. Ona je puno vremena provodila u šopingu s prijateljicama, a tijekom dvije različite prilike, vidjeli smo ženu kako odlazi u više hotela tražeći sobu. U početku, istražitelj nije bio siguran zbog čega se toliko vozika okolo.

Kasnije smo pitali hotele o čemu je riječ i saznali samo da je mislila kako je cijena sobe previsoka. Nakon što smo obišli oko pet hotela, žena se zaustavila na parkingu i iskočila sa zadnjeg sjedišta - s ljubavnikom. Valjda im se nije isplatilo plaćati hotel za nešto tako kratko.

Nazvala nas je žena koja je htjela saznati vara li je muž. Primijetila je nedosljednosti u njegovom ponašanju - govorio joj je da ide u bar gledati hokej ili američki nogomet, da radi do kasno ili da mu se pokvario auto. Čak i kad je htjela na romantični vikend, uvijek je našao razlog zbog kojeg nije mogao.

Nakon nekoliko tjedana praćenja, uhvatili smo ga da se druži s drugom ženom i imali smo sve što smo trebali da dokažemo aferu. Na kraju su prekinuli, no nakon šest mjeseci dobili smo poziv od nekoga tko je tražio praćenje. Trebalo je pratiti istog muškarca, a ovaj put nazvala nas je njegova ljubavnica koja je provjeravala vara li nju. Nismo uzeli slučaj, no iz njezinog objašnjenja bilo je jasno da se radi o istom muškarcu.

I/Direkt Informator

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK