On Sir Richard Francis Burton`s Trail

Pile u aromatičnom umaku

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2018

 

 

 

Za pripremu ovakve vrste jela u finom umaku mesu obvezno skinite kožicu.


(za 6 osoba)

2 žlice maslinova ulja
2 žlice maslaca
100 g luka
1 kg piletine (batak, zabatak, krila, prsa)
1 vrećica Vegete Natur za piletinu
100 g zelene svježe paprike
100 g svježe rajčice
1 žličica Vegeta Maestro slatka paprika
100 ml slatkog vrhnja
1 žličica Oštrog brašna Podravka

 

1. Na mješavini maslinova ulja i maslaca popržite sitno nasjeckani luk do svijetložute boje.
2. Komade piletine natrljajte Vegetom Natur za piletinu i zapecite s obiju strana.
3. Dodajte papriku narezanu na rezance i rajčicu narezanu na kockice.
4. Pospite mljevenom paprikom i poklopljeno pirjajte na laganoj vatri uz povremeno miješanje i podlijevanje vodom.
5. Na kraju umiješajte vrhnje u koje ste umiješali brašno i kratko prokuhajte.
6. Poslužite s kuhanim njokima i salatom.

Savjet: Za pripremu ovakve vrste jela u finom umaku mesu obvezno skinite kožicu.
Vrijeme pripreme: 50 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com/Direkt informator

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK