Orada u bijelom umaku s maslinama i kaparimana

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2018

 

 

 

Orada u bijelom umaku s maslinama i kaparima
PROMO8.11.2018.8:00
Foto: Promo
Foto: Promo
0
Pred kraj pečenja umjesto vodom možete podliti s malo bijelog vina za još intenzivniju aromu.


(za 4 osobe)

8 fileta orade (po 150 g)
1 Vegeta Natur za ribu
50 ml maslinova ulja
10-ak Zelenih otkoštićenih maslina Podravka
1 žlica kapara
500 ml vrhnja za kuhanje
1 žličica Vegeta Maestro peršina

 

1. Filete ribe pospite Vegetom Twist za ribu i pustite neka odstoje 30-ak minuta.
2. Na zagrijano ulje stavite filete ribe s kožom prema dolje i pecite oko 5 minuta.
3. Dodajte masline narezane na kolutiće, kapare i pecite još oko minutu. Zalijte vrhnjem i pustite neka zakuha.
4. Ribu pažljivo okrenite, a umak popaprite i po potrebi posolite. Ako je pregust, dolijte malo vode. Kuhajte još 2 - 3 minute.
5. Poslužite uz kuhani krumpir posut peršinom.

Savjet: Pred kraj pečenja umjesto vodom možete podliti s malo bijelog vina za još intenzivniju aromu.
Vrijeme pripreme: 50 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com/Direkt Informator

 

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK