Brisanje poruka na Facebooku: Imat ćete deset minuta za spas

DIREKT INFORMATOR/ZANIMLJIVOSTI/2018

 

 

 


Ako ste poslali krivu fotografiju ili poruku, Facebook će uskoro u Messengeru uvesti opciju da to povučete. Imat ćete samo 10 minuta, ali poruka će kasnije nestati kao da je nikad nije bilo

Vidi originalni članak
Facebook će napokon omogućiti da u Messengeru obrišete poruku ili fotografiju koju ste poslali i u sljedećoj sekundi se predomislili i shvatili kakvu ste grešku napravili.

Nova mogućnost stiže uskoro, ali za povlačenje (brisanje) poruke imat ćete 10 minuta i ona će na vašu radost nestati iz chata, ali i iz inboxa osobe kojoj ste ju poslali.


Planovi za novu funkciju, koju su korisnici dugo tražili, otkriveni su u novostima za posljednju verziju Messengera na iOS-u. Navodi se kako opcija za brisanje fotografije, poruke ili drugih informacija iz chata stiže uskoro, ali se ne precizira kad točno.

Još u travnju su u Facebooku govorili o planovima za ovu mogućnost, nakon što je otkriveno da su potajno brisali poruke Marka Zuckerberga u strahu od budućih hakiranja i proboja podataka. Prije mjesec dana otkriveno je da u Facebooku testiraju ovu mogućnost, prenosi Business Insider.


S jedne strane stručnjaci upozoravaju da bi ovakvo brisanje poruka moglo imati ozbiljne posljedice. Realno, ovakva opcija mogla bi omogućiti brisanje dokaza o zlostavljanju iz Messengera.

Inače, korisnici i sada mogu obrisati poruke koje su poslali, ali samo iz vlastitog inboxa, a primatelji ih mogu vidjeti.

WhatsApp, koji je u Facebookovu vlasništvu, ovu opciju ima još od prošle godine i oni korisnicima daju sat vremena da obrišu poruke koje su greškom poslali. U Gmailu postoji ista opcija da unutar nekoliko sekundi povučete krivi mail, a Instagram od uvođenja direktnih poruka ima opciju brisanja poruka.

#facebook

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK