Jednostavno genijalno: znamo kako podgrijati pizzu da opet bude hrskava

DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2018


Ostalo ti je pizze od jučer? Jako je koliko je gumenasta i nefina kad se ohladi...


Naručilo si pizzu i nisi je pojelo? Velika greška! Svi znamo kako hladna pizza nije ni upola dobra kao ona vruća, tek izvađena iz peći, a isto tako ne popravimo puno ni pokušavajući je podgrijati. Nikad to nije to. Ipak, šteta nije nepopravljiva.

Za početak, nikad nemoj koristiti mikrovalnu pećnicu. Makar, najčešće učinimo upravo to, gurnenu pizzu stavimo  u mikrovalnu. No iskustvo je pokazalo kako će se tijesto zagrijati, ali bit će i dalje mekana, a pizza će izgubiti okus i kvaliteti.



 MALI TRIK velikih majstora

S ovim trikom ispeći ćeš najhrskavije krumpiriće dosad

E, pa taj ćeš scenarij izbjeći ovim jednostavnim trikom. Stavi pizzu, bez dodavanja ulja ili bilo kakve druge masnoće u tavu s neprijanjajućim dnom (teflon ili koji sličan materijal) i ugrij je na štednjaku, na srednje jakoj temperaturi. Kad se sir ugrije i počne topiti, pizza će ponovno imati čudesno svjež okus, a tijesto će biti možda čak i hrskavije nego dan ranije. Jedino pripazi da je ne griješ predugo, da tijesto ne pocrni.

I:M7/Direkt Informator

 

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK