Hladna salata s pennama na brzinu....


DIREKT INFORMATOR/GASTRO/2018


 

 

Preljev pripremite od maslinovog ulja i limunova soka.


(za 4 osobe)

250 g Tjestenina penne s jajima Zlato polje
100 g Čajne kobasice Podravka
150 g cherry rajčica
2 žlice nasjeckanog peršina
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Za preljev:
60 ml maslinova ulja
3 žlice limunova soka

 

1. Tjesteninu skuhajte u posoljenoj vodi, ocijedite i ohladite.
2. Čajnu kobasicu narežite na ploške, cherry rajčice na polovice, a peršin sitno nasjeckajte.
3. Preljev pripremite od maslinovog ulja i limunova soka.
4. Ohlađenoj tjestenini dodajte čajnu kobasicu, rajčice i peršin.
5. Poparite, prelijte preljevom, lagano promiješajte i poslužite.

Savjet: Sastojke za hladnu salatu možete pripremiti ranije, a prije posluživanja promiješajte, začinite i poslužite. Preljev možete posuti i komadićima mladog luka.
Vrijeme pripreme: 25minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com/Direkt informator

Foto: Promo

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK