Rezanci s bosiljkom, sušenim rajčicama i koromačem


DIREKT INFORMATOR GASTRO/2018/

 

 

 

Tjestenina je razigrana namirnica, treba joj mjesta dok se kuha. Kuhajte je u velikom loncu.


(za 4 osobe)

320 g Valjanih širokih rezanaca s jajima Zlato polje
sol
4 žlice maslinovog ulja
50 g očišćenog poriluka
100 g sušenih rajčica
200 g koromača
2 češnjak češnjaka
Vegeta Maestro usitnjenog bosiljka
1/2 vezice peršina Vegeta Maestro crni papar
60 g naribanog parmezana
listovi zelene salate
svježi bosiljak

 

1. Tjesteninu skuhajte u posoljenoj vodi, ocijedite i ohladite.
2. Rajčice prerežite po pola ili na četvrtine.
3. Mozzarelu narežite na kockice iste veličine.
4. Bosiljak natrgajte, dodajte maslinovo ulje, sok limuna, svježe mljeveni crni papar i origano.
5. Prelijte preko tijesta, promiješajte i dodajte rajčice i mozzarelu.
6. Pospite parmezanom i ukrasite listićima bosiljka te poslužite odmah toplo.

Savjet: Tjestenina je razigrana namirnica, treba joj mjesta dok se kuha. Kuhajte je u velikom loncu.
Vrijeme pripreme: 20 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarika.com/Direkt informator

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK