Atlas Rabac - putnička agencija

Najprestižnija poslovna nagrada u zemlji

DIREKT INFORMATOR /POSAO/2018

 

 

Najprestižnija poslovna nagrada u zemlji: Ovo je petoro nominiranih za titulu Gospodarstvenika godine
Pri nominaciji kao i pri izboru žiri se vodio prema pet osnovnih kriterija: izvrsnost u poslovanju, natprosječni poslovni rezultati, uspješan investicijski projekt, otvaranje novih radnih mjesta te izvozni uspjeh.
Poslovni dnevnik i Večernji list i ove godine dodjeljuju najprestižnije poslovne nagrade u zemlji. Titulu Gospodarstvenika i Gospodarskog događaja godine ponijet će najuspješniji i najjači gospodarstvenik i događaj u Hrvatskoj, čije poslovanje ili snažan utjecaj presudno utječu na gospodarska kretanja u zemlji, ali i mijenjaju ustaljenu gospodarsku i društvenu klimu. Nominirani za gospodarstvenika godine su: Željko Kukurin, predsjednik Uprave Valamar Riviere, Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke, Ante Vlahović, predsjednik Uprave Adris grupe, Đuro Horvat, predsjednik Uprave Tehnixa i Marica Vidaković, prokuristica Kraša.

U konkurenciji za gospodarski događaj godine nominirani su: nagodba vjerovnika u Agrokoru, početak gradnje Pelješkog mosta, ostvarenje suficita proračuna opće države, promjene u poreznom sustavu te nominalni rast gospodarstva iskazan kroz bruto društveni proizvod.

Pri nominaciji kao i pri izboru žiri se vodio prema pet osnovnih kriterija: izvrsnost u poslovanju, natprosječni poslovni rezultati, uspješan investicijski projekt, otvaranje novih radnih mjesta te izvozni uspjeh. Odabranih pet gospodarstvenika i gospodarskih događaja bit će ponuđeni na glasanje čitateljima Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika. Oni s najviše glasova ponijet će titulu najboljih. Čitatelji obiju novina i stručni žiri lani su gospodarstvenikom godine proglasili čelnika Valamar Riviere Željka Kukurina, dok je gospodarski događaj godine bilo odobrenje sredstava za Pelješki most. Stručni žiri nagradio je inovatora i poduzetnika Matu Rimca dok su događajem godine proglašeni rezultati lanjske turističke sezone.

NOMINACIJE
Gospodarstvenici:
1. Marica Vidaković
2. Đuro Horvat
3. Ante Vlahović
4. Željko Kukurin
5. Marin Pucar

Događaj:
1. Nagodba vjerovnika u Agrokoru
2. Početak gradnje Pelješkog mosta
3. Suficit proračuna opće države
4. Porezna reforma
5. Rast BDP-a

John Gasparac, predsjednik uprave PwC-a u Hrvatskoj, jednog od partnera projekta izjavio je: “Pridružujemo se već treću godinu projektu “Gospodarstvenik godine” jer smatramo ovaj projekt gospodarskim događajem godine. Već godinama surađujemo s Večernjim listom i Poslovnim dnevnikom na ovom projektu jer smo prepoznali njegovu vrijednost u činjenici da pažnju i interes javnosti preusmjerava s politike na gospodarstvo i gospodarstvenike. I mi smo svjesni svoje uloge u društvu kao promotora uspješnosti i izvrsnosti u poslovanju, a ovaj projekt promiče iste vrijednosti.

Upravo zato ponovno podržavamo ovaj događaj, dajući tako svoj doprinos izvrsnosti u poslovanju jer upravo ona jest ono čemu težimo i u što kontinuirano ulažemo, nastojeći aktivno sudjelovati u izgradnji povjerenja u društvu i rješavanju važnih problema. Pozdravljamo inicijativu poput ove jer isticanjem pozitivnih primjera u našem gospodarstvu svi zajedno potičemo izgradnju kvalitetnijeg gospodarstva u Hrvatskoj, a time i društva u cjelini.”

I:Poslovi.hr/Direkt Informator

 

DIREKT INFORMATORSnimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu

Izrađujemo WEB stranice!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK