Penne u maxi umaku

DIREKT INFORMATOR GASTRO 2018

 

 

 

Rezanci po toskanskom s crnim vinom razveselit će svojim okusom.


(za 4 osobe)

400 g Tjestenina Penne Zlato polje
200 g pršuta
1 poriluk
20 g maslaca
200 ml crnog vina
100 ml slatkog vrhnja

 

1. Tjesteninu stavite kuhati u vrelu posoljenu vodu i skuhajte "al dente".
2. Pršut i poriluk narežite na trakice i stavite na zagrijani maslac.
3. Kratko popecite, zalijte crnim vinom i pustite da kratko kuha. Ulijte slatko vrhnje i nastavite kuhati.
4. Umiješajte ocijeđenu tjesteninu, promiješajte i poslužite.

Savjet: Tjesteninu kuhajte najviše 6 minuta u velikom loncu i u puno posoljene vode
Vrijeme pripreme: 20minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com/Direkt informator

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK